anyagok & színek

Gondolkoztál már azon, hogy milyen szuper lenne, ha a kiskutyád fekhelyét a személyiségetekhez, és az
otthoni bútorokhoz tudnátok igazítani?


A HEYED kennelek nagy előnye, hogy egyszerűen személyre szabhatóak. A tervezés során, olyan alapanyagokat választottunk, amiket
könnyű egyedivé varázsolni, így a színkombinációknak tényleg csak a képzeleted szab határt. Álmodd meg a kennel külső színét, az ajtó
színét, vagy akár az előlap színét, és küldd el Nekünk!

Anyagok

Fém perforált tolóajtó:
A kennel zárral felszerelt perforált fém tolóajtóval nyitható és zárható, ami lehetővé teszi a kutya kilátását és szükség esetén a biztonságos bezárását.A fém ajtó anyagvastagsága 3 mm, ami megfelelő stabilitást kölcsönöz az ajtónak. Az ajtó színazonos tolózárral zárható.
Az ajtót minden esetben színezzük, így ha elküldöd a neked tetsző színt, akkor megkeressük az elérhető festékek közül a leginkább megegyezőt, vagy kikeverjük az általad kért színt. Nyugodtan engedd szabadjára a fantáziád, imádjuk a vagány színösszeállításokat!

Kennel korpusz:

MDF
Jól festhető, és felületkezelhető, közepes sűrűségű farostlemez, ami egy nagy nyomáson préselt alapanyag.
Anyagvastagság – 18 mm



Nyír rétegelt lemez
Jól festhető és felületkezelhető anyag, ami lapok összeragasztásával készül, majd préseléssel rögzítenek. Az egymással szembeni lapok azonos vastagságúak és fafajúak, ami csökkenti a vetemedést, a nedvesség hatására történő torzulást.
Anyagvastagság – 18 mm

Luc háromrétegű fenyőtábla
Jól festhető és felületkezelhető anyag, jó minőségű, könnyű, többcélú lap-lemez termék. Jól megmunkálható faanyag, jól szegezhető és csavarozható.
Anyagvastagság – 19 mm


Felületkezelések

Gyerekbarát selyemfényű lakk:
ezt használjuk a kennel belsejében, ezért olyan öko-barát felületkezelő anyagot választottunk, aminek belégzése vagy nyalogatása nem káros a kedvencek számára.

Matt vízbázisú lakk:
ezt használjuk a kennel külső fafelületén, a lakk vízzel hígítható és száradást követően vízálló. Könnyen alkalmazható, egyenletesen kenhető.

A kedvenced kuckóját kérheted akár: