HEYED One L luc kennel

GYIK

Mennyi az átfutási idő, ha leadom a rendelésem?
Minden kennelünk egyedi, kézműves termék, így mindig a megrendelést követően készítjük el a Veled egyeztetett méretben és kivitelben, ezért az elkészítés és kiszállítás 3-4 hetet vesz igénybe de ezt mindig egyeztetjük és pontosítjuk a megrendelés leadásakor.

Lehet egyedi kennelt is kérni?
Az egyedi elképzeléseket minden esetben próbáljuk teljesíteni, egy online egyeztetést követően megkeressük a legjobb megoldást a kennel megvalósítására, mert Mi is azt szeretnénk, ha a HEYED szobakennel a kiskutyátok kedvenc helye és az otthonotok dísze lenne.

Milyen színek közül választhatok?
A kennel külső színét, az előlapot és az ajtó színét is kérheted egyedi színben. Ha elküldöd a színt, akkor megkeressük az elérhető festékek közül a leginkább megegyezőt, vagy kikeverjük az általad kért színt.

Szét tudom szerelni később a kennelt, ha szükséges?
Igen, mindene kennelünk lapraszerelhető.

Van a termékre jótállás? Mennyi ideig?
A termékekre átvételt követően 1 év jótállás van, amennyiben az rendeltetésszerűen volt használva, valamint szét,- és összeszerelve.

Lehet házhozszállítást kérni? Hova szállítotok?
Természetesen lehet házhozszállítást és összeszerelést is kérni. A szállítást Budapesten belül mi végezzük el, Magyarországon belül pedig gondosan becsomagolva, lapraszerelve futárszolgálattal szállítjuk ki a kenneleket.

Milyen méretű kennelt válasszak?
A kennel méretének kiválasztásakor, érdemes arra figyelni, hogy a kutyánknak kényelmes legyen a kennelben töltött idő.

     – S méretű kennelt a következő méretű kutyáknak javasoljuk (kb. 10 kg-ig): tacskó, bolognese, törpespicc
     – M méretű kennelt a következő méretű kutyáknak javasoljuk (kb. 20 kg-ig): spániel, bordercollie, angolbulldog, lagotto, foxi
     – L méretű kennelt a következő méretű kutyáknak javasoljuk (kb. 30 kg-ig): retriver, labrador, vizsla, dalmata

Ha továbbra is bizonytalan vagy a méretet illetően, vagy még nagyobb kennelt szeretnél, akkor az INFO menüpont alatt található elérhetőségünk egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan tisztítsam a kennelem?
A kennelt egyszerű enyhén nedves ronggyal tisztísd meg a portól és az apróbb szennyeződésektől. Ha valamilyen betegséget követően, vagy más higiéniai okookból szeretnéd fertőtleníteni a kennel belsejét, úgy azt is először egy enyhén nedves ronggyal töröld ki, majd használj fertőtlenítőt (pl. Sanytol) és töröld szárazra. Mielőtt visszahelyezed a kutyád párnáját, vagy takaróját bizonyosodj meg róla, hogy teljesen kiszáradt a kennel belseje.